Klinik Veterinar Bergerak: misi kecemasan dan perubatan haiwan terkesan banjir di Taman Sri Nanding, Hulu Langat, Selangor - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
HULU LANGAT, 1 Jan - Fakulti Perubatan Veterinar (FPV), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Persatuan Perubatan Veterinar Malaysia (MAVMA) dengan kerjasama Persatuan Doktor Veterinar Haiwan Kesayangan Malaysia (MSAVA) dan Jabatan Perkhidmatan Veterinar Selangor bekerjasama dalam menjalankan Klinik Veterinar Bergerak: Misi Kecemasan dan Perubatan Haiwan Terkesan Banjir di Taman Sri Nanding, Hulu Langat, Selangor.