FaSSA Colosseum 2.0 lebar sayap ke kolej matrikulasi seluruh Malaysia - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham; Sharuddin, Sarah Rasinah; Omar, Nur Syazwani; Yahya, Nurul Nadhirah; Zaidi, Mohamad Akmal Hazim (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG - FaSSA Colosseum kembali dalam talian dengan siri kedua, dan menerima sambutan lebih besar dari pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) dan pelajar kolej matrikulasi seluruh Malaysia.