Ceramah pasca siswazah FEM – bagaimana menyediakan penulisan metodologi penyelidikan berkualiti tinggi - Cheng, Kai Wah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 7 Dis – Seramai 135 pelajar dari Falkulti Ekologi Manusia (FEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai satu daripada siri ceramah pasca siswazah FEM bertajuk ‘Bagaimana Untuk Menyediakan Penulisan dan Metodologi Penyelidikan Berkualiti Tinggi’ (How to Prepare a High-Quality Research Methodology Write-Up), baru-baru ini.