Mahasiswa 5 IPT anjur Program Kongsi Rezeki bersama asnaf muallaf, asnaf yatim - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 20 Dis – Gabungan mahasiswa lima universiti bersama YOSHMyFundAction berganding bahu turun padang membantu dan membuat edaran bantuan barang asas Rezeki Ummat dan Hidayah Gift Box kepada penerima Asnaf Yatim dan Asnaf Muallaf.