Program hibrid sulung ABS 4.0 kongsi ilmu skuasy bersama komuniti - Asri, Norafiqah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 12 Dis – Sekretariat Sukan Majlis Perwakilan Kolej, Kolej Tun Dr Ismail (KTDI), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Pusat Sukan dan Kelab Skuasy UPM mengadakan program Aktif Bersama Sifu (ABS) siri keempat, yang dilaksanakan secara hibrid di gelanggang skuasy UPM dan bersiaran langsung di Laman Facebook KTDI, UPM.