Percintaan di kampus tidak halang suami isteri genggam ijazah - Zakaria, Siti Fatimah Natasya (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 13 Jan – Program Asasi Sains Pertanian (ASPer), Universiti Putra Malaysia (UPM) menjadi titik pertemuan pasangan suami isteri iaitu Muhammad Mujib Khairul Amri dan Ainin Farah Hannan Rosli, graduan pada Majlis Konvokesyen UPM kali Ke-44 di sini.