Jangan pandang rendah kebolehan, potensi diri - Ngo, Zhen Hong (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 13 Jan – Walaupun sibuk menguruskan syarikat yang baharu diwujudkan sehingga terpaksa menangguhkan masa graduan Sarjana, namun melalui kerja keras dan bijak menyusun masa, akhirnya Cheah Kah Ling berjaya dalam kedua-dua bidang – pelajaran dan pekerjaan.