Masalah penglihatan tidak jadi penghalang genggam Bacelor - Cheng, Kai Wah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 13 Jan – Graduan Orang Kurang Upaya (OKU), Nurul Najwa Khairunnisah Hassim, 28, yang mempunyai kecacatan penglihatan, dari Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya memperoleh Ijazah Bacelor Sastera (Kesusasteraan Melayu) pada Majlis Konvokesyen UPM ke-44 di sini.