Graduan UPM raih ijazah sambil berkarya dalam industri muzik - Rapail, Nazrul (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 13 Jan - “Pada mulanya saya cuma mahu cover lagu sekadar suka-suka, tetapi tidak sangka pula boleh viral,” kata graduan Bacelor Sains Hortikultur, Noor Shahida Supian, 25, yang menerima ijazahnya pada sesi 6 Majlis Konvokesyen UPM Ke-44 hari ini.