Gunakan ilmu majukan negara, bantu anak bangsa teruskan kecemerlangan - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 13 Jan: Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Profesor Dr. Mohd Roslan Sulaiman mahu setiap graduan menggunakan ilmu yang diperolehi semasa pengajian untuk memajukan negara dan membantu anak bangsa agar mereka dapat meneruskan kecemerlangan yang telah diperolehi oleh para graduan.