Cacat pendengaran bukan halangan bagi graduan UPM - Aziz, M. Amiruddin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 12 Jan – Chia Kah Min atau lebih mesra dikenali sebagai Amber Chia, graduan Bacelor Sains Kimia, Fakulti Sains yang juga merupakan seorang pelajar yang mengalami masalah pendengaran sejak lahir.