Diri rumah tangga, jual kerepek masa belajar - Rapail, Nazrul (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 12 Jan – Mendirikan rumah tangga ketika menuntut, seterusnya menguruskan keluarga dan anak tatkala masih dalam pengajian membuatkan Amirah Othman perlu mengetepikan rasa letih, dan meningkatkan lagi komitmen untuk berjaya dalam akademik.