Pasangan suami isteri melakar memori manis bergraduat bersama - Faiz, Faiznur Jasmin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 12 JAN – Pasangan suami isteri melakar memori manis bersama apabila bergraduat dalam Bacelor Sains Pertanian dari Fakulti Pertanian pada Majlis Konvokesyen ke-44 Universiti Putra Malaysia (UPM) hari ini.