Berjaya atasi masalah kesihatan mental, raih ijazah bacelor - Cheng, Kai Wah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 12 Jan – Masalah kesihatan mental sewaktu melanjutkan pelajaran di United Kingdom membuatkan Farah Syasya Zukrina Ahmad Nazmi, terpaksa berhenti ketika tahun tiga pengajian dan pulang ke Malaysia.