Adik-beradik, anak saudara graduat bersama - Samsudin, Nisa Sahira (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 12 Jan – Tiga ahli keluarga telah berjaya bergraduat sekaligus menjadi alumni Universiti Putra Malaysia (UPM) pada Majlis Konvokesyen ke-44 UPM pada hari ini.