Gugup, hampir menangis bila dapat tahu menang dua anugerah konvo - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 12 Jan: Pemenang dua anugerah pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-44, Ruby Chow Heng Yee berkata beliau gugup dan hampir menangis apabila mendapat tahu beliau memenangi dua anugerah pada konvokesyen ini.