Motivasi untuk balas jasa pemberi bantuan lakarkan kejayaan - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 12 Jan: “Saya belajar bersungguh-sungguh kerana hendak membalas jasa pihak yang memberi bantuan kewangan sepanjang pengajian. Saya terhutang budi kepada mereka,” kata pemenang Anugerah Pelajaran DiRaja (Bumiputera), Putera Mohamad Iskandar Jamil.