DYTM Tengku Amir Shah, Prof. Emeritus Dato’ Dr. Ir. Muhamad Zohadie diisytiharkan sebagai Pro-Canselor baharu - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 12 Jan: Duli Yang Teramat Mulia Raja Muda Selangor, Tengku Amir Shah Ibni Sultan Sharafuddin Idris Shah dan Prof. Emeritus Dato’ Dr. Ir. Muhamad Zohadie Bardaie diisytiharkan sebagai Pro-Canselor baharu Universiti Putra Malaysia (UPM).