Pencapaian ahli keluarga jadi ‘azimat’ buat penerima Pingat Emas Canselor - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 12 Jan: Tekad untuk mengatasi pencapaian akademik kakak dan kedua ibu bapa dijadikan pegangan Aini Nazihah Hasin @ Hassan, yang menjadi dorongan kuat baginya sepanjang pengajian di Universiti Putra Malaysia (UPM) sehingga membolehkannya memenangi Pingat Emas Canselor pada Majlis Konvokesyen UPM ke-44.