Kekurangan diri jadi kekuatan Mohammad Izzamuddin lanjutkan pengajian - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 11 Jan – Kekurangan diri tidak menghalang graduan Dilploma Pertanian, Mohammad Izzamuddin Azuddin, 22, pada Majlis Konvokesyen UPM ke-44 Tahun 2022 di sini.