Anak yatim bekerja cari pendapatan keluarga peroleh ijazah Bacelor - Ngo, Zhen Hong; Law, Kai Wei (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 11 Jan – Kesukaran yang dilalui anak tunggal, Shanty Somahsundram, yang terpaksa bekerja untuk menyara ibunya selepas bapanya meninggal dunia, tidak mematahkan semangat untuk beliau mengejar cita-cita dan berjaya dalam pelajaran.