Cabaran getir atlet memanah buah hasil - Rapail, Nazrul (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 11 Jan - “Aku dah jatuh dan aku perlu bangkit.” Itulah kata-kata semangat graduan atlet memanah, Mohamad Azwannizal Mohd Yusof, yang menerima Ijazah Bacelor Sains (Pembangunan Sumber Manusia) pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-44, hari ini.