Gagal berkali-kali, suntik semangat untuk tamat pengajian dalam bidang Matematik Universiti Putra Malaysia - Azli, Nurul Qamarina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 11 Jan – Meskipun gagal berkali-kali, Siti Nur Shafila Che Kamaruzaman, 26, telah berjaya menamatkan pengajian dalam program Bacelor Sains (Kepujian) Matematik pada Majlis Konvokesyen ke-44 Universiti Putra Malaysia (UPM).