Jangan belajar kerana peperiksaan semata-mata, tapi belajar demi ilmu - Razali, Faruq Irsyad (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 11 Jan – “Saya rasa yang penting apabila kita masuk ke alam master dan ‘doctorate’ ini adalah keseronokan belajar itu sendiri. Jangan belajar just for the sake of the exam, belajar demi ilmu itu sendiri”.