Rentas Laut China Selatan setiap minggu untuk dapat Ijazah Ph.D - Cheng, Kai Wah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 11 Jan – Demi untuk mendapatkan ijazah Doktor Falsafah (Ph.D), Dr. Siti Sabihah Ghazali melalui tempoh getir dengan terpaksa merentas Laut China Selatan saban minggu selama tujuh semester, menaiki pesawat dari Sarawak untuk menghadiri kuliah di Universiti Putra Malaysia (UPM).