Bayangan wajah ibu bapa pembakar semangat untuk genggam ijazah - Gnanavelan, Kavitha (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 11 JAN – Menjadikan kematian ibu bapa sebagai pembakar semangat kepada Sufiah Saiful Bahari, 25, untuk belajar dengan bersungguh-sungguh dan menamatkan pengajian beliau dalam Bacelor Sains (Kepujian) Matematik pada Majlis Konvokesyen ke-44 di Universiti Putra Malaysia (UPM).