Komitmen rumahtangga tidak halang penjawat awam genggam Ijazah Master - Cheng, Kai Wah; Rapail, Nazrul (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 10 Jan – Sebrina Shahniza Saiin, 36, dari Sekolah Pengajian Siswazah, Universiti Putra Malaysia (UPM), membuktikan komitmen rumah tangga bukan halangan bagi seseorang penjawat awam untuk menamatkan pengajian Master Sains dalam tempoh lazim (Graduate-on-Time – GOT), iaitu dalam tempoh empat semester.