Ibu terharu, sayu ambil ijazah anak yang meninggal - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 10 Jan: “Hati saya amat tersentuh, hiba dan sayu ketika saya berjalan menaiki pentas dewan konvokesyen menerima ijazah bagi pihak arwah anak saya yang meninggal dunia.