Kakak dan ibu bapa sumber inspirasi pasangan kembar tamat bacelor dalam bidang sains kesihatan - Faiz, Faiznur Jasmin; Nisa Sahira, Samsudin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 10 JAN – Mempunyai latar belakang keluarga yang mementingkan pendidikan mendorong pasangan kembar Fazirah Samah dan Nazirah Samah, 25, telah berjaya menggenggam ijazah dari Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) pada Majlis Konvokesyen ke-44 Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini.