Jadikan kejayaan sebagai landasan menyumbang kepada masyarakat - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 10 Jan: Graduan perlu menjadikan kejayaan yang dikecapi hari ini sebagai landasan untuk menyumbang secara lebih bermakna kepada masyarakat, kata Pro-Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Profesor Emeritus Dato’ Dr. Ir. Muhamad Zohadie Bardaie.