Betulkan niat, usaha sebaik mungkin untuk capai kejayaan - Razali, Faruq Irsyad (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 9 Jan – “Betulkan niat, berusaha sehabis baik dalam pelajaran tidak kira pada peringkat Bacelor, Master, atau Ph.D. Segala cabaran yang datang adalah untuk mengasah potensi diri untuk menjadi lebih baik.”