Disleksia bukan halangan raih Bacelor Perakaunan - Cheng, Kai Wah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 9 Jan – Walaupun hanya berupaya menguasai kemahiran 3M - membaca, mengira dan menulis - ketika Darjah 4 tetapi permulaan itu tidak menghalang Amirul Ashraf Mohamad Azmi, 26, dari Sekolah Pengajian Ekonomi (SPE), Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk menggenggam ijazah Bacelor Perakaunan dalam Majlis Konvokesyen UPM ke-44, hari ini.