Masalah pendengaran tak halang capai PhD - Ngo, Zhen Hong (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 9 Jan – Masalah pendengaran yang dialami menyukarkan Dr Irma Izani Mohamad Isa, namun tidak mematahkan semangat beliau yang terus cekal menuntut ilmu sehingga berjaya memperoleh Ijazah Doktor Falsafah (Ph.D) dalam Pengajian Genetik Manusia.