Kecekalan ibu inspirasi untuk Sharmila genggam Bacelor - Gnanavelan, Kavitha (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 9 Jan ─ Tidak pernah berputus asa untuk menghabiskan pelajarannya dengan baik, Sharmila A/P Jayabalan, 26 berjaya menamatkan pengajian beliau dalam program Bacelor Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua), Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP) pada Majlis Konvokesyen ke-44 di Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini.