Keluarga dan masyarakat menjadi inspirasi untuk meneruskan pelajaran - Azli, Nurul Qamarina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 9 Jan – Kekal bersemangat meneruskan pembelajaran meskipun kehilangan kedua ibu bapa, Muhammad Hasbollah Mohd Rahim, 27, telah berjaya menamatkan pengajian dalam program Bacelor Perakaunan, Sekolah Perniagaan dan Ekonomi (SPE) pada Majlis Konvokesyen ke-44 Universiti Putra Malaysia (UPM).