Kematian ibu bapa sakit, pembakar semangat capai Master - Zakaria, Siti Fatimah Natasya (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 8 JAN – Kematian ibu bapa yang sakit menjadi pembakar semangat graduan Tharra Sakinah Abdul Razak, 31, untuk mencapai impian dan bergraduat dalam Master Komunikasi Korporat di Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) Ke-44 Tahun 2022 di sini.