Atlet hoki negara dianugerahi Pingat Razlan Putra - Cheng, Kai Wah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 8 Jan – Syed Mohamad Syafiq Syed Cholan, 27, berjaya dianugerahi Pingat Razlan Putra dan memperoleh Bacelor Sains (Pembangunan Manusia), Fakulti Ekologi Manusia (FEM) pada Majlis Konvokesyen ke-44 Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini.