Disiplin yang tinggi bantu atlet menembak kebangsaan memperoleh Bacelor - Faiz, Faiznur Jasmin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 8 JAN – Jatuh cinta dengan persekitaran Universiti Putra Malaysia (UPM) telah membuatkan atlet menembak kebangsaan, Nurul Fatihah Mohammad Tahir, 28, berjaya menamatkan pengajian dalam Bacelor Komunikasi pada Majlis Konvokesyen ke-44 Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini.