Masalah kewangan bukan penghalang menggenggam Masterrsiti Putra Malaysia - Senaja, Jerrywesly (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 8 Jan – Masalah kewangan bukan penghalang graduan Master Komunikasi Korporat, Wan Ahmad Syauqi Wan Lokman untuk menyelesaikan pengajian beliau di peringkat tinggi.