Status OKU buta tidak menjadi penghalang untuk bergelar sebagai seorang graduan Master - Rapail, Nazrul (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 8 Jan – Status OKU buta kedua belah mata tidak menjadi penghalang untuk Khairullah Affarouk Paiman, 37, untuk beliau bergelar graduan Sarjana (Master) Bahasa Melayu.