Penglibatan sukan bukan penghalang atlet, suami isteri sama-sama bergraduat - Samsudin, Nisa Sahira (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 8 Jan - Penglibatan diri dalam sukan dan menumpukan pengajian adalah dua perkara yang tidak mudah untuk dilaksana meskipun dibuat berasingan.