Majlis konvokesyen Universiti Putra Malaysia kali ke-44 anugerah ijazah kepada 5,695 graduan - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 8 Jan - Universiti Putra Malaysia (UPM) melangsungkan Majlis Konvokesyen UPM Ke-44 Tahun 2022 pada 8 Januari hingga 13 Januari 2022 di Dewan Besar, Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PKKSSAAS), UPM.