Cemerlang secara holistik, bukan hanya akademik - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 8 Jan: Graduan perlu cemerlang secara holistik dan seimbang dalam segenap aspek, dan bukan semata-mata cemerlang dalam akademik sahaja, kata Pro-Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Profesor Emeritus Tan Sri Dr. Syed Jalaludin Syed Salim.