UPM selaras misi bantuan kemanusiaan, optimakan bantu mangsa banjir - Juferi, Noor Eszereen; Abdul Aziz, Muhd Amiruddin (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 22 Dis – Universiti Putra Malaysia (UPM) menyelaraskan misi bantuan kemanusiaan bagi membantu mangsa yang memerlukan sumbangan serta terkesan akibat bencana banjir yang berlaku di negara ini.