UPM raih tempat kedua ‘Best of the Best, National Micro Enterprise Pitching Competition’ - Jamsari, Junita (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
AYER KEROH, 19 Dis – Syarikat Kerjalah yang dianggotai tiga pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi tempat kedua kategori Best Of The Best dan tempat kedua kategori Teknologi & Inovasi, pada National Micro Enterprise Pitching Competition.