UPM gondol 6 emas, dua perak, satu gangsa di ITEX 2021 - Hisamuddin, Aishah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
KUALA LUMPUR, 15 Dis - Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi enam pingat emas, dua perak dan satu gangsa pada 32nd International Invention, Innovation & Technology Exhibition (ITEX) 2021 yang diadakan secara hibrid di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) pada 13 dan 14 Disember.