UPM terima anugerah berprestij ‘Clarivate South and Southeast Asia Innovation Awards’ - Ismail, Nor Azizah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 7 Dis – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima anugerah berprestij ‘Clarivate South and Southeast Asia Innovation Awards 2021’ kategori Institusi Akademik, penerima tunggal dari Malaysia untuk kategori berkenaan.