UPM menangi tempat ketiga Pertandingan Simulasi Perniagaan IPTA Kebangsaan - Ismail, Mazlina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
KUALA LUMPUR, 7 Dis – Syarikat Farmlah yang dianggotai lima pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi tempat ketiga Pertandingan Simulasi Perniagaan Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) peringkat Kebangsaan 2021.