PERKASA UPM sertai Program Kembara Pertanian Perpaduan - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SIMPANG RENGGAM, 5 Dis: Seramai 28 ahli Persatuan Kebajikan Mahasiswa Negeri Johor (PERKASA) Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai Program Kembara Pertanian Perpaduan berkonsepkan komuniti, yang turut melibatkan penyertaaan 20 keluarga dari Taman Desa Sejahtera Simpang Renggam, di sini.