Pelan Strategik UPM 2021-2025 dilancar, jadi pemangkin aspirasi pendidikan tinggi negara - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG, 3 Dis: Timbalan Menteri Pengajian Tinggi, Senator Dato’ Dr. Ahmad Masrizal Muhammad melancarkan Pelan Strategik Universiti Putra Malaysia (UPM) 2021-2025 hari ini, yang menurutnya juga sebagai pemangkin kepada hala tuju dan aspirasi sektor pendidikan tinggi negara.